Search This Blog

Wednesday, May 15, 2013

Jeram Besu!!

Cis dah sebulan pergi water rafting, baru nak hupdate. Ni semua Zanariah punya pasal, tak siap2 lagi video. So tak dapat dibendung kesabaran ini, maka tertulis lah (erk?)
Thanks to groupon kerana berjaya menghabiskan duit saya LoL
Di awal pagi, sempat lg on9 ngehngeh
Sebelum masing2 pengsan!
Kat kedai mak saya. bekfas lu!!

Sampai daaaa hehe







Para penyelam negara
















2 comments:

Rosmiza Ali said...

Eee, takutnya tengok air.. Keruhnya.. Tu menatang apa pulak kaler puti tu? Sekali tengok macam monyet, tengok lagi sekali dah rupa ayam pulok.. Kohkohkoh!

Ayunie Ramli said...

Haha nampakje mcm takut, tp best!!!!! menatang tu ayam, aku pun 1st time tengok ayam mcm gitu, da la suka mengendeng mcm kucing hakz